Меню Затваряне

Решения за сигурност

Пролок Системс  ЕООД ви предлага индивидуални решения за вашия бизнес, изготвени изцяло по изикванията и нуждите, които имате към момента.

Какви са предимствата?

1. Един доставчик – множество услуги и системи. Освен, че ще подсигурим висококачествена интернет свързаност за вашия бизнес, нашите сертифицирани специалисти ще инсталират и настроят системите за сигурност и комуникации, от които бизнеса ви има нужда – видеонаблюдение, контрол на дотъпа, алармени системи, противопожарни системи и др.

2.
 Еднократния монтаж, който се реализира едновременно с изграждането на интернет свързаността ви спестява нуждата от други подизпълнители, време и ресурси

3.
 Годините опит, които компаниите имат на пазара ви гарантират най-високо ниво на професионализъм и качество

4.
 Решенията за сигурност и комуникации се реализират така, че да можете да надградите системи, с които вече разполагатe, както и да продължите да ги развивате в бъдеще

 


Системите за контрол на достъп управляват пропускателния режим, както додаден обект, така и вътре в самия него.

 

Могат да бъдат изградени в различни типове обекти като офиси, производствени площадки, обществени или жилищни сгради. Най-често достъпът се осигурява от чрез клавиатури, достъп с карти, биометрични четци. Възможни са всякакви комбинации според специфичните нужди.

 

Защитете хората и имуществото с алармена система, на която можете да разчитате. От прости инсталации до обширни проекти, ние предлагаме интегрирани решения за сигурност, базирани на награждавани технологии и подкрепени от превъзходна поддръжка.

 

Алармените системи са лесни за употреба и могат да бъдат комбинирани с други системи за сигурност и безопасноност – видеокамери, пожароизвестяване, устройства за автоматизация на дома и други

 

 

Приложението навидеонаблюдението е изключително широко – може да се използва както в обекти сглобално значение за сигурността, така и за охрана на складове, цехове, частни домове,офиси и т.н.

 

Основно предназначение на системите за видеонаблюдение е да предотвратят нежелани действия от страна на външни лица или персонал.

 

За целта на съответните места се монтират видеокамери. Някои са видими – за създаване на психологически ефект, а други – скрити или замаскирани, с цел провеждане на скрито наблюдение.

 

 


Пожароизвестителните системи (ПИС) са ефективен и сигурен начин за автоматична детекция, чрез които се намалява времето за откриване и гасене на пожар. Крайният резултат от използването на ПИС е значително снижаване на загубите и намаляване на възможността да пострадат хора.

 

Пожароизвестителната система (ПИС) е автоматична система, чието предназначение е да открива пожар в началния стадий на развитието му, да изработи алармена сигнализация за евакуация на намиращите се в обекта хора, да изпрати сигнали за пожарна тревога и предупреждение към дистанционен център и да задейства пожарогасителна инсталация и други защитни устройства/системи.

 

Общувайте с посетителя
Системата ви позволява да комуникирате с вашия посетител, без да отваряте вратата, гласът от двете страни на връзката е кристално чист, без фонов шум за ясна идентификация. Ясната видео и аудио комуникация ви помагат да се уверите в самоличността на посетителя и да бъдете избирателни в разрешаване на достъп за влизане в офиса ви.

Подобрена сигурност
Системата позволява по-голяма сигурност. Контролираният достъп до офис дава инструмент за сигурност. Ако забележите нарушител, вие сте в състояние да вдигнете аларма и да информирате служителите по сигурността , които са на работа за реакция във ваша защита. Улеснява персонала в офиса да филтрира нежеланите продавачи, без дори да отварят вратата

Контрол на достъп до определени зони
Видео домофонната система Hikvision може да бъде използвана за рестрикция на достъпа във вашата сграда. Вместо да разчитате на карти за достъп, които може да бъдат загубени или откраднати, добавете ново ниво на сигурност за бизнеса си чрез видео верификация.

Запис, дори извън работно време
Често в практиката се случва извън работно време или в почивен ден да имаме посетители от куриерски фирми или дори клиенти. Но в такъв момент в офиса ни няма никого. В момента, в който някой звъни на звънеца, системата задейства камерата и прави снимка на посетителя, за да могат собствениците да проверят, когато се приберат кой ги е търсил. По този начин можете да проверите кой е посетил офиса ви във ваше отсъствие. В случай на кражба, изображенията на натрапниците може да бъдат предадени на разследващите органи.

Възможност за интеграция със системи за видеонаблюдение
Новото поколение видео домофонни системи Hikvision предоставят възможност на служителите на рецепция в един интерфейс да наблюдават камерите и домофоните във фирмата и да ги записват.


С кого работим:

 

Заявете безплатна консултация с наш експерт, който ще изготви индивидуално предложение за вас!

Call Now Button