Контрол на достъпа

Контрол на достъпа

Изграждаме системи за жилищни блокове, входове на кооперации, бизнес сгради, хотели, офиси, заводи, фитнес центрове и всякакви търговски и нетърговски обекти там където е нужен контролиран достъп на входните врати.

За входа на блока или достъпа до паркинги и гаражи - проектиране и  монтаж на чип системи за безконтактно отваряне - с чип, карта или код. Предимства на чиповете за врата - не се налага честа смяна на патрон, няма износване на чиповете и картите; ако се изгуби чип, той  може да бъде изтрит от системата с цел сигурност! Може да бъде интегрирана към вече съществуващата домофонна система, независимо от вида на домофона. Подходящ за жилищни блокове, бизнес сгради и учреждения, където е нужен контрол на достъпа. Лесен за употреба и от деца. Отварянето става с поднасяне на чипа към четеца или чрез въвеждане на код. Ниска себестойност.

За офиси, бизнес сгради, болници и болнични отделения, държавни учреждения - предлагаме богата гама от продукти и софтуер в зависимост от нуждите - отваряне с карта, чип, код, пръстов отпечатък, лицево разпознаване. Софтуер за следене на работното време на служителите,турникети,бариери както и много др. практични продукти.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code