Нов адрес на Пролок Системс ул. „Цар Асен №41“

Нов адрес на Пролок Системс  ул. „Цар Асен №41“

ПРОЛОК СИСТЕМС се прeмести на нов адрес в гр. Варна

С динамичното разширяване на дейността си, Пролок системс ЕООД предприе логична нова стъпка – откриване на нов административен офис и шоурум в гр. Варна. Този факт значително допринася за гъвкавата политика на компанията и възможността за достигане до всеки един клиент

При нас ще откриете в наличност:
– Техника и системи за видеонаблюдение
–Домофонни системи;
– Системи за контрол на достъп и работното време;
–Готови решения за сигурност

        

По този начин, всеки посетител, може да открие това от което се нуждае в сферата на системите за сигурност. На място, в офиса всеки може да се запознае с актуалните цени и специалните промоционални оферти за различни технологични решения, които  PLSпредлага.

Опитните консултанти и търговски представители, от своя страна, са готови да предоставят цялостна информация и професионално съдействие в търсене на най-подходящото решение на всеки един казус. Благодарение на индивидуалния подход и персоналното отношение, всеки един – от обикновения любител, до дългогодишния експерт в областта, може да бъде сигурен, че ще открие надеждно съдействие и гарантирано решение на казуса, пред който е изправен.

Постоянното поддържане на складови наличности , допринася за значително улеснение на клиентите ни.  Благодарение на това, клиентите и партньорите на PLS могат да бъдат сигурни в своевременното и надеждно обезпечаване с конкретни продуктови и системни решения.

Офисът  се намира на адрес ул. „Цар Асен №41“, в непосредствена близост до бул Цар Освободител и Медицински университет

Работно време на офиса: 9.00-17.30 Всеки делничен ден.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code