Домофонни системи

Живеем в забързан свят на 21-ви век и домофонът е сред много от съвременните удобства, които съвременната  технология ни е предложила. Тази система не само дава възможност на хората да си затегнат мерките за сигурност на домовете, но и за да се избегнат нежелани или неканени посетители като търговци или други досадници.

Домофонни системи предс...

Живеем в забързан свят на 21-ви век и домофонът е сред много от съвременните удобства, които съвременната  технология ни е предложила. Тази система не само дава възможност на хората да си затегнат мерките за сигурност на домовете, но и за да се избегнат нежелани или неканени посетители като търговци или други досадници.

Домофонни системи представляват широка гама, започват от най-простите обикновени аналогови домофони и отивайки към по-сложните цифрови и видеодомофони. Като цяло, те трябва да се инсталират заедно с  звънчевата инсталация (които също са в наши дни, на разположение в широк диапазон). В зависимост от Вашите изисквания и бюджет, можете да инсталирате жична домофонна система или безжична  (и двете от тях са в състояние да отговори на вашите изисквания).

Защо е необходима домофонна система ?

Има много причини за използването на домофонна система  в нашия дом. Тя например, може не само да помогне по отношение на комуникацията вътре в къщата, но също така помага по отношение на сигурността на вашия дом. Система инсталирана на входа на вашия дом, служи за обявяване на пристигането на лица до дома ви. Те могат да ви звънят по домофона и вие ще бъдете готови за пристигането им. По принцип домофонна система е съществена част за вашата система за сигурност у дома като цяло, това е начин вие и семейството ви да се чувствате по-защитени и сигурни в дома си.

Различни видове домофонни системи и съвети, за да избере най-добрите

 Благодарение на напредъка в технологиите, сега, ние може да избираме от широка гама от оборудване, включително камери за видеонаблюдение, домофонни системи и алармени системи. Сред тези системи за сигурност, една от най-широко използваните е домофонна система.

 

Накратко ще ви прдставим типовете домофонни системи, с което се надяваме да изберете правилното за вас оборудване в зависимост от вашите нужди.

 

Безжичните домофони

 

Ако вашето помещение или сграда вече са завършени и непозволяват допълнително окабеляване, Безжичната система е вашето решение тя е по лесна за инсталиране и осигурява подобни възможности както жичната домофонна система .

 

Безжичните домофони покриват широк спектър от свойствата на комуникационните системи . Избор на най-добър безжичен домофон зависи от един основен фактор-разстоянието, между входния панел и вътрешния домофонен апарат

Тези системи са по-скъпи в сравнение с техните жични събратя.

 

 

Кабелен домофони

 

Ако вашата сграда все още е в процес на изграждане,решение за вас са жичните домофонни системи.

Решението да се избере най-подходящата кабелна домофонна система зависи от факта,  дали просто ще искате да се извърши повикване от точка А до точка Б, или имате някакви други модерни и съвременни изисквания. Основната функция на  домофонна ще позволи предаване на съобщения от една точка до един или повече абонатни станции

 

видеодомофони

 

 Видеодомофона, в днешно време, се превърна в един от най-популярните домофонни системи за инсталиране системата позволява, когато се говори така и да видите посетителите на входа. Като цяло, видео домофон е с кабел, тъй като е трудно да се изпрати видео сигнал безжично. Изборът на видеодомофон основно ще зависи от вашия бюджет и функциите, които искате да изпълнява.

 

 

Съвети от ефективното използване и монтаж на домофонни системи

Най-важното нещо,  по отношение на ефективното използване и монтаж на домофонни системи, е да се уверите, че те са поставени на правилното място в вашия дом

За да изберете вашия нов домофон разгледайте нашите предложения от тук или се свържете с консултант на Пролок системс ЕООД

Надяваме се че сме Ви били полезни с горенаписаното !

Още

Домофонни системи Съдържа 56 продукта.

Подкатегории

 • FARFISA

  Високо качество – произведено в Италия

  Домофонни системи с марката Farfisa се произвеждат в Италия вече повече от 20 години. Внедряването на най-новите технологии, модернизирането на дизайна и използването на все по-добри материали при производството са причина за развитието на марката в глобален мащаб. Към момента домофонни системи и системи за контрол на достъпа с марка Farfisa се продават в над 60 страни по целия свят. Процесите по производството и развитието на нови продукти се следят с изключителна прецизност, за да се удовлетворят нуждите на всеки потребител.

 • FERMAX многоабонатни...

   

  Иновация и креативност е движещата сила на ФЕРМАКС, откакто президента на фирмата Фернандо Маестре основава фирмата във Валенсия през 1949г. – годината на пускане на първия домофон, произведен в Испания. Днес ФЕРМАКС е еталон в Испания в производството и търговията на електронни домофонни системи, системи за наблюдение на влизането и контрол на достъпа за сгради. Продуктите на ФЕРМАКС се продават в целия свят, като предлагат най-високо ниво на дизайн, качество и технология. Групата ФЕРМАКС има 500 души, които работят в цял свят, като през 2004 г. оборотът на групата е достигнал 44 млн. евро.

 • V-TEK многоабонатни...

  Guangzhou Video-Tech е основана през 1999 г. От самото си създаване фирмата се специализира в R & D, производство и продажба на Видеодомофони. Компанията е концентрирана върху развитието на уникални системи със специфични характеристики, които спомагат за бързото разпространение на марката през последните десет години. Video-Tech има много клонове и дистрибутори по цял свят и постепенно се превръща в един от най-популярната марка при видеодомофонните системи в световен мащаб.

 • Домофони AUDIO
  Продуктите с търговската марка “AUDIO” са предпочитани заради своята стабилност, качество навсеки отделен компонент, качествено и надеждно изпълнение, оригинален съвременен дизайн, съчетаващ в себе си елегантност, лесна поддръжка, широка цветова гама и много добра защита от атмосферни влияния и вандализъм.

  ДОМОФОННИТЕ СИСТЕМИ ОСИГУРЯВАТ ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ ИСИГУРНОСТ!

  Домофонните системи “AUDIO” са един великолепен завършек на съвременния интериор и надежден помощник, както в офиса, така и във всяко домакинство. Продуктите “AUDIO” се предлагат с пълна гаранция – 24 месеца за всички изделия “AUDIO”. Предлагаме пълно гаранционно и след гаранционно обслужване и абонамент, с цел удовлетворяване нуждите на всеки наш клиент.
 • Hycomm

   Домофонни системи Hycomm

  doorphone28
  * Предлагаме  монтаж и поддръжка на домофонни системи. За оферти и повече въпроси се свържете с нас. За контакти 052/503555  0876767753  

  e-mail: office@plsbg.com

 • NIPPON многоабонатни...

  Домофонни системи Nippon следват последните технически иновации, за да предложат надеждност и сигурност за всеки дом или офис. R&D оделът ни следи за най-новите тенденции в техническото изпълнение и дизайна на домофонните системи и системите за контрол на достъп. Така нашите клиенти могат да са сигурни, че получават винаги най-доброто решение, изцяло съобразено с техните предпочитания и нужди.

 • COMMAX
за страница
Показване на 1 - 48 от 56 артикула
Показване на 1 - 48 от 56 артикула